Voordelen en samanvatting
Kort samengevat, dit gebeurd er tijdens het kiemen:
- Zetmeel wordt omgezet in suiker.
- Vetten worden omgezet in vetzuren.
- Eiwitten worden omgezet in aminozuren.
- Verteringsremmers (anti nutriƫnten) verdwijnen.
- Mineralen komen beter ter beschikking.
- Hogere concentraties van vitaminen. (o.a. vitamine B)
- Hogere verteerbaarheid (15% hoger is mogelijk) van het totale rantsoen.
- Minder sterfte.
- Betere diergezondheid.
- Beter vleeskwaliteit (uiterlijk, kleur, malsheid, sappigheid, smaak, bak en kook kwaliteit, bio-chemische waarden (zoals pH waarde), inhoud en voedingswaarde.
- Beter eiwitbenutting. Het is mogelijk om 10% minder eiwit te voeren zonder productieverlies en met een betere diergezondheid.
- Lagere voerconsumptie.
- Vitaminen en sporenelementen niet of minder toevoegen.
- 100% biologisch voeren is mogelijk zonder problemen.
- 100% lokaal voeren is nu ook veel gemakkelijker.
- Betere kwaliteit eieren: kleur, gladheid, hardheid.
- If you’re interested in real estate investment, check out this website: https://www.home-investors.net/arkansas/investors-that-buy-houses-el-dorado-ar/